Uitleg Sponsor Corner

De Sponsor Corner biedt voor u verschillende mogelijkheden om uw donatie zinvol in te zetten.

 

1) Met de Sponsor Shop kunt u geld storten die ten goede komt aan het product (of producten!) van uw keuze. Zo weet u exact wat er met uw gift gebeurt. 

 

2) Met "Vrienden van het CADC" verbindt u zich voor langere tijd aan het CADC. Elke maand stort u een bedrag(je) waarmee u het CADC structureel wilt steunen. In ruil daarvoor wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen het CADC.

 

3) Eenmalige donatie

Met een eenmalige donatie geeft u aan het CADC te willen steunen, maar verder geen 'gedoe' eromheen te willen. Geld overmaken, klaar. Ook helemaal goed.

 

De producten worden zoveel mogelijk in Ghana zelf aangeschaft, ter ondersteuning van de Ghanese economie. Het kan echter ook voorkomen, bij aanmerkelijk kwaliteitsverschil en/of praktische overwegingen, dat van uw geld het product in Nederland wordt aangeschaft en verscheept naar Ghana/Navrongo. Merk op dat er naast fysieke producten ook giften nodig zijn om de continuiteit van het CADC te waarborgen, zoals salarissen, elektriciteitskosten, onderhoud gebouw enz.

 

Hoewel we ons uiterste best doen om de product(en) van uw keuze aan te schaffen, kan het gebeuren dat er wat geschoven wordt en (een gedeelte van) uw donatie een andere zinvolle bestemming krijgt binnen het CADC.

Snel zoeken
Wij accepteren